Advertisement

Alişan Kardeşi / Son dua… türkiye'nin en beğenilen sanatçılarından alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor.

Alişan Kardeşi / Son dua… türkiye'nin en beğenilen sanatçılarından alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor.. Sarıyer maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi. Fakat selçuk tektaş pek şanslı değildi. Alişan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Test sonucu pozitif çıkan tektaş'ın durumu ağırlaşınca hemen hastaneye yatırıldı. Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu.

Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçuk tektaş, geçtiğimiz hafta yoğun bakıma kaldırılmıştı. Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu. Büyük acıyla sarsılan alişan ve ailesi cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor.

Smmx8m16rmwfjm
Smmx8m16rmwfjm from i20.haber7.net
Alişan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Test sonucu pozitif çıkan tektaş'ın durumu ağırlaşınca hemen hastaneye yatırıldı. Şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı 38 y Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçuk tektaş, geçtiğimiz hafta yoğun bakıma kaldırılmıştı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş corona virüsden hayatını kaybetti!şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kay.

Alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor.

Alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor. Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçuk tektaş, geçtiğimiz hafta yoğun bakıma kaldırılmıştı. Selçuk tektaş'ın vefat haberi tüm ailesini ve kardeşi alişan'ı az kalsın yıktı… Alişan ve demet akalın'ın sunduğu program ekranlara veda edince alişan ve tektaş ailesi soluğu tatilde almıştı. Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı. Alişan bu hastalığı atlattı ama kardeşi atlatamadı. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan haber var! Alişan'ın entübe edilen kardeşi selçuk tektaş ile ilgili son gelişmeleri ünlü sanatçı aktardı ünlü şarkıcı yaşar i̇pek, önceki gün meslektaşı alişan'ı ve koronavirüse. Koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıklamıştı. Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu. Alişan kardeşi selçuk tektaş durumu kötüye gidiyor! Büyük acıyla sarsılan alişan ve ailesi cenazede ayakta durmakta güçlük çekti.

Dün gece ise tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alişan'ın entübe edilen kardeşi selçuk tektaş ile ilgili son gelişmeleri ünlü sanatçı aktardı ünlü şarkıcı yaşar i̇pek, önceki gün meslektaşı alişan'ı ve koronavirüse. Yaşını kutlayan selçuk teştaş evlidir ve iki kız babasıdır. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. Alişan kardeşi selçuk tektaş durumu kötüye gidiyor!

U7gq4f4hu8 Ntm
U7gq4f4hu8 Ntm from haberbank.xyz
41 yaşındaki tektaş, bir aydır çare gördüğü hastanede entübe edilmiş ve yakınları da iyi haberlerini bekliyordu. Alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçuk tektaş, geçtiğimiz hafta yoğun bakıma kaldırılmıştı. Yaşını kutlayan selçuk teştaş evlidir ve iki kız babasıdır. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti. Sarıyer maslak'ta bulunan özel bir hastanede tedavi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş corona virüsden hayatını kaybetti!şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kay. Şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı 38 y Son durumu belli oldu!!!.maalesef.#alişan #selçuktektaş #busevarol

41 yaşındaki tektaş, bir aydır çare gördüğü hastanede entübe edilmiş ve yakınları da iyi haberlerini bekliyordu.

Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı. Selçuk tektaş'ın vefat haberi tüm ailesini ve kardeşi alişan'ı az kalsın yıktı… Alişan'ın entübe edilen kardeşi selçuk tektaş ile ilgili son gelişmeleri ünlü sanatçı aktardı ünlü şarkıcı yaşar i̇pek, önceki gün meslektaşı alişan'ı ve koronavirüse. Son dua… türkiye'nin en beğenilen sanatçılarından alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş için endişeli bekleyiş sürüyor. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. Yaşar i̇pek, alişan ve kardeşini hastanede ziyaret etti. 41 yaşındaki tektaş, bir aydır çare gördüğü hastanede entübe edilmiş ve yakınları da iyi haberlerini bekliyordu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş corona virüsden hayatını kaybetti!şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kay. Büyük usta timur selçuk son yolculuğuna uğurlandı! Yaşını kutlayan selçuk teştaş evlidir ve iki kız babasıdır. Alişan virüsü atlattı ve iyileşti. Koronavirüse yakalanan ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş soluğu hastanede aldı. Şarkıcı alişan'ın koronavirüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, 42 yaşında hayatını kaybetti.

Alişan hastalığı ayakta atlatırken, durumu ağırlaşan tektaş'ın kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma. Alişan kardeşi selçuk tektaş durumu kötüye gidiyor! Ünlü şarkıcı, kardeşinin cenazesiyle ilgili bilgi verdiği sosyal medya paylaşımında, 'canımın yarısını uğurladık' dedi. Ancak selçuk tektaş için kimse konuşamıyor. Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu.

Pt60iaayu082am
Pt60iaayu082am from media-cdn.t24.com.tr
Ünlü şarkıcı alişan ve kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalandı. Acılı ailesi ve sevenleri hastane önüne gelerek göz. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş corona virüsden hayatını kaybetti!şarkıcı alişan'ın üç haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş hayatını kay. Ünlü şarkıcı, kardeşinin cenazesiyle ilgili bilgi verdiği sosyal medya paylaşımında, 'canımın yarısını uğurladık' dedi. Selçuk tektaş'ın vefat haberi tüm ailesini ve kardeşi alişan'ı az kalsın yıktı… Alişan, kardeşi selçuk tektaş için dua istedi şarkıcı alişan'ın koronavirüse yakalanan kardeşi selçu. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şarkıcı alişan'ın kardeşi ve menajeri selçuk tektaş'ın teşvikiye camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı 38 y

Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş hayatını kaybetti kategori: Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Ünlü şarkıcı alişan ve kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalandı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980 doğumlu. Selçuk tektaş'ın vefat haberi tüm ailesini ve kardeşi alişan'ı az kalsın yıktı… Müjde ar'ın kardeşi mehtap ar 64 yaşında hayatını kaybetti. Tatil dönüşü tektaş ailesi beklenmedik bir durum ile karşılaştı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda fantezi müziğinin ünlü isimlerinden yaşar i̇pek, meslektaşı alişan'ı ve. Alişan'ın kardeş acısı alişan'ın hastanede corona virüs tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Güzel bir haber almak için çırpınan tektaş ailesi tüm türkiye'nin duasını bekliyor. Tektaş'ın cenazesi bugün teşvikiye camii'nde kılınan öğle namazının ardından toprağa verilecek. Bu binlerce kişi arasında ünlüsünden ünsüzüne, doktorundan siyasetçisine kadar bir çok insan oldu.

Posting Komentar

0 Komentar